Bitcoin’de Son 3 Ayı Bilen Yapay Zeka Yıl Sonu İçin 6 Haneli Fiyat Hedefi Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 3 ayın fiyat hareketini bilen yapay zeka modeline göre Bitcoin fiyatı bu yıl içerisinde 100.000 dolara ulaşacak. 

Önde gelen on-chain veri platformlarından Spot On Chain 4 Temmuz tarihinde Twitter’dan yaptığı açıklamada, kullandıkları Google Cloud’un Vertex AI adlı yapay zeka modeliyle son 3 ay boyunca Bitcoin fiyat hareketini doğru tahmin ettiklerini söyledi.

Platform yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Nisan ayında paylaştığımız Vertex AI modelimiz, son üç ay boyunca Bitcoin fiyatının 56.000 ile 70.000 dolar arasında işlem göreceğine yönelik doğru tahminler gösterdi.

Yıl sonu için 100 bin, 2025 için 150 bin dolar hedefi

Platform ayrıca yapay zekanın doğru sonuçlar vermesinin ardından ilerleyen süreçler için verdiği hedefe daha çok emin olduklarını söyledi:

Bu doğruluk bizi, Bitcoin fiyatının bu yıl sonunda 100.000 dolara ve 2025 yılında 150.000 dolara ulaşabileceğine dair güvenimizi korumamızı sağlıyor.

Söz konusu nisan ayında yayınlanan raporda, Bitcoin’in Mayıs, Haziran ve Temmuz 2024 boyunca 56.000 ile 70.000 dolar arasında dalgalanmasının beklendiği belirtilmişti. 2024’ün ikinci yarısı için de Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşma olasılığının %63 olduğu ifade edilmişti.

Bitcoin’de Son 3 Ayı Bilen Yapay Zeka Yıl Sonu İçin 6 Haneli Fiyat Hedefi Verdi! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de Son 3 Ayı Bilen Yapay Zeka Yıl Sonu İçin 6 Haneli Fiyat Hedefi Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!