Bitcoin Kritik Destek Noktasını Kaybetti: Daha Sert Düzeltme Gelebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, son 24 saat içerisinde yüzde 5’ten fazla değer kaybederek 54.000 dolara kadar geriledi.

Lider kripto para Bitcoin, gece saatlerinde yaşadığı sert satı sonrası öğlen saatleri itibarıyla yaralarını sarmak için yukarı yönlü hareket ederek 55.000 doların üstüne çıktı. Bu ani dalgalanmalar, piyasalarda büyük bir belirsizlik yarattı. Bugün açıklanan ABD tarım dışı enflasyon verisinin de volatilitede yaşanan artışı artırması bekleniyor.

Daha derin bir düzeltme gelebilir

Blockchain araştırma firması CryptoQuant’ın araştırma müdürü Julio Moreno, yatırımcıları daha sert bir düzeltme ihtimaline karşı uyardı.

Metcalfe modeline göre 56.000 dolar seviyesinin Bitcoin için bir destek noktası olduğunu belirten Moreno, bu seviyenin altına inilmesiyle birlikte “daha sert bir düzeltmenin” yaşanabileceğini söyledi.

Metcalfe yasasına göre Bitcoin ağının değeri, ağdaki kullanıcı kitlesi ile doğru orantı gösteriyor. Bu doğrultuda Bitcoin’in kullanıcı kitlesinin büyümesi ile birlikte daha çok değer kazanacağı öngörülüyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, 55.270 dolar seviyelerine kadar erişti.

Bitcoin Kritik Destek Noktasını Kaybetti: Daha Sert Düzeltme Gelebilir! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Kritik Destek Noktasını Kaybetti: Daha Sert Düzeltme Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!