Acemi Bitcoin Yatırımcıları Pes Dedi: 2,4 Milyar Dolar ile Düşüşü İvmelendirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son verilere göre Bitcoin’de yeni yatırım yapan acemi yatırımcılar, fiyat üzerindeki satış baskısını tetikliyor. 

On-chain veri ve analiz platformu CryptoQuant’ın bir yazarı bugün yayınladığı analizde, acemi ve yeni başlayan yatırımcıların pes ettiğini ve satış baskısına neden olduğunu söyledi.

Bitcoin’de düşüş periyodu 1 ayı aşkın süredir devam ederken sert satışlar gelmeye devam ediyor. Buna paralel olarak on-chain verileri ele alan CryptoQuant analisti, şu ifadeleri kullandı:

Düşüş sırasında ağda 3 ila 6 ay arasında yaşa sahip yaklaşık 2,4 milyar dolar değerinde Bitcoin hareket etti. Bu satış baskısı, yılın başında satın alan bazı varlık(lar)dan geliyor olabilir. Muhtemelen ETF’ler ve halving üzerinde spekülasyon yapmak isteyen yatırımcılar piyasadan çekiliyor.

Analist, bu Bitcoin’i kullanan yatırımcıların uzun vadeli olabileceğini ancak kısa vadeli gibi davranıyor olabileceklerini belirtti. Ayrıca analist bir yıldan daha eski olan varlıkların henüz satış dönemine geçmediğini ve bu nedenle uzun vadeli yatırımcıların hala coinlerini tuttuğunu söyledi.

Acemi Bitcoin Yatırımcıları Pes Dedi: 2,4 Milyar Dolar ile Düşüşü İvmelendirdi! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Acemi Bitcoin Yatırımcıları Pes Dedi: 2,4 Milyar Dolar ile Düşüşü İvmelendirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!