Standard Chartered Bitcoin İçin 100.000 Dolar Dedi, Tarih Verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankacılık devi Standard Chartered, Bitcoin (BTC) fiyatının kısa süre içerisinde yeni bir rekor kırabileceğini açıkladı.

Standard Chartered forex ve dijital varlık araştırma müdürü Geoffrey Kendrick, Bitcoin fiyatında Ağustos’ta yeni bir rekor bekliyor.

Başkanlık seçimleri olumlu etkileyecek

Standard Chartered yetkilisi, “Bitcoin için Ağustos’ta yeni bir rekor muhtemel, daha sonra ise ABD’deki seçim gününe kadar 100.000 dolar olabilir” yorumunu yaptı.

ABD’de Joe Biden ile Donald Trump arasındaki başkanlık yarışı devam ediyor. Standard Chartered’a göre piyasalar, bu yarışta Trump’ın galip geleceğini düşünüyor.

Standard Chartered analistleri, Trump’ın “Bitcoin’e olumlu” yaklaştığını ve Trump’ın seçimi kazanma ihtimali ile Bitcoin fiyatı arasında pozitif bir korelasyon olduğunu düşünüyor.

Kendrick, “Buradaki mantık şu ki Trump yönetimi altında hem regülasyonlara hem madenciliğe daha sıcak bakılır” dedi.

Bitcoin fiyatı bu yüzden düşebilir

Standard Chartered’ın tahmini, Joe Biden’ın başkanlık yarışında kalmaya devam etmesine dayanıyor. Ancak düşük bir ihtimal olsa bile Biden’ın yarıştan çekilmesi, Bitcoin fiyatını 50.000-55.000 dolar aralığına düşürebilir.

Demokrat Parti’nin Biden yerine Michelle Obama gibi birini aday çıkarması halinde Bitcoin’in bir sıçrama yapamayacağı düşünülüyor. Ancak aksi halde “Bitcoin’in fantastik bir alım fırsatı” olduğu belirtildi.

Kendrick, buradaki kilit tarihin 4 Ağustos olduğunu vurguladı. Kendrick, “Ohio kanununa göre başkan adayının bu tarihte kayıt yaptırması gerekiyor” dedi.

Standard Chartered analistleri, Bitcoin fiyatının bu yılın sonuna kadar 150.000 dolar; 2025’in sonuna kadar 200.000 dolar olabileceğini söylemişti.

Standard Chartered Bitcoin İçin 100.000 Dolar Dedi, Tarih Verdi isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Standard Chartered Bitcoin İçin 100.000 Dolar Dedi, Tarih Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!