Mt. Gox Paniği Devam Ederken Bir İsim 2 Binden Fazla Bitcoin Sattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Bitcoin (BTC) balinası, kripto para piyasası genelinde düşüş yaşanırken binlerce coin satıyor.

Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz haftalarda madencilerin ve Alman hükümetinin oluşturduğu satış baskısı ile düştü. İflas etmiş kripto para borsası Mt. Gox’un alacaklılarına dağıtacağı Bitcoinler de piyasada panik oluşturdu.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’e göre kime ait olduğu bilinmeyen bir yatırımcı, Bitcoin’in üstündeki satış baskısına katkıda bulunuyor.

24 saatte binlerce coin sattı

Blockchain kayıtlarına göre bir yatırımcı, geçtiğimiz son 24 saat içerisinde 2 binden fazla Bitcoin sattı. En güncel kayıtlara göre bugün 11:00 sularında iki ayrı işlemle önce 1.023, daha sonra 141,2 Bitcoin’i elden çıkardı.

Yazım sırasındaki 60.331 dolarlık fiyata göre bu yatırımcının son 24 saat içerisinde sattığı Bitcoinler, toplamda 121 milyon dolar ediyor. CoinGecko verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte %4 değer kaybetti.

Mt. Gox paniği devam ediyor

Kripto para borsası Mt. Gox, 2011’de uğradığı hack saldırısında yaklaşık 950 bin Bitcoin kaybetti. Aradan geçen yıllar içerisinde bunun yaklaşık 140 bin tanesi geri alındı.

Mt. Gox’un iflas idaresi, hack sırasında BTC’si çalınmış olan alacaklılarına bu ay içerisinde coin iade etmeye başlayacak. Barclays’in eski yöneticilerinden John Glover, bazı yatırımcıların Bitcoinlerini geri alır almaz bunları satacağını düşünüyor.

Mt. Gox Paniği Devam Ederken Bir İsim 2 Binden Fazla Bitcoin Sattı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Mt. Gox Paniği Devam Ederken Bir İsim 2 Binden Fazla Bitcoin Sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!