K33 Research: Bitcoin mi, Ethereum mu Daha Çok Kazandıracak?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

K33 Research analistlerine göre Ethereum (ETH), spot ETF’lerin onaylanmasının ardından Bitcoin’den (BTC) daha çok getiri sağlayabilir.

Kripto para piyasalarında yaz ayları, genelde sakin geçiyor. K33 Research analistleri, volatilitenin geçen hafta düştüğünü ve bu hafta ABD’deki 4 Temmuz kutlamaları sebebiyle bunun düşmeye devam etmesini bekliyor.

Ethereum mu, Bitcoin mi?

K33 Research analistleri, Ethereum fiyatının ETF’ler kurulduktan “hemen sonra tökezlemesini” ancak daha sonra yeniden yükselişe geçmesini bekliyor.

Analist Vetle Lunde, “ETF’ler, yaz ilerledikçe ve para akışı çoğaldıkça ETH’nin gücünü ciddi ölçüde artırabilir ve mevcut ETH/BTC fiyatının, sabırlı yatırımcılar için gerçekten kelepir olduğunu düşünüyorum” dedi.

Analistler, “ETF’ler kurulduktan sonraki ilk beş ay içerisinde ETH’nin dolaşımdaki arzının %0,75-1’i kadar net para akışı olacağı beklentisiyle ETH’ye olan bullish bakış açımız sürüyor” dedi.

Piyasa farklı bir tablo çiziyor

Ethereum vadeli sözleşmelerinin Bitcoin vadeli sözleşmelerine kıyasla indirimli durumda olduğunu ve ETH/BTC arasındaki oranın 0,055 olduğunu belirten analistler, piyasanın kendi bakış açılarına “inatla” katılmadığını söyledi.

Ethereum, Bitcoin karşısında yaklaşık bir yıldır düzenli şekilde değer kaybediyor. İkili arasındaki oran, 24 Mayıs’ta 0,045’e kadar düşerek yılın en düşük seviyesini gördü.

K33 Research: Bitcoin mi, Ethereum mu Daha Çok Kazandıracak? isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
K33 Research: Bitcoin mi, Ethereum mu Daha Çok Kazandıracak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!