Bitcoin İçin On-Chain Veriler ile Müjde: Bullish Sinyal Yandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son verilere göre Bitcoin, şu anda “Wyckoff” yeniden birikim bölgesinde gibi görünüyor. 

On-chain veri ve analiz platformu CryptoQuant’ın bir yazarı yaptığı paylaşımda, Bitcoin fiyat grafiğinin, son hareketlerinden görülebilen birikim aşamasıyla uyumlu bir Wyckoff deseni sergilediğini belirtti.

Şu anda Bitcoin fiyatının yakın zamandaki hareketlerinin 57.178 dolarlık yatay destek ve 71.600 dolarlık direnç arasında gidip gelmekte olmasından dolayı analist, bu durumun yeniden birikim sürecinin tipik bir göstergesi olduğunu ifade ediyor.

Analist ayrıca şu ifadelere de yer verdi:

MVRV Oranı 1.97 seviyesinde, piyasanın gerçekleşen fiyatın üzerinde olduğunu ve nispeten aşırı değerli olduğunu gösteriyor. Mevcut trend, azalan giriş ve çıkış hacimlerini gösterirken, değişim rezervlerinin azalması BTC’nin borsalardan çıkarıldığını ve sahipler arasında güven olduğunu gösteriyor. aSOPR, 1.0 civarında dolaşıyor ve bu da piyasanın kar alımı ve zarar etme arasında dengeye sahip olduğunu gösterir. SOPR Oranı ise uzun vadeli sahiplerin daha az kar aldığını gösteriyor ki bu da birikim veya yeniden birikim aşamasının dibini bulduğunu işaret ediyor.

Öte yandan alım-satım hacimlerinin de azalmasının düşük volatilite dönemine ve birikim aşamasına işaret ettiğini ifade eden yazar, Wyckoff döngüsünde bir sonraki adım olarak yukarı yönlü bir çıkış beklenebileceğini vurguladı. 

Bitcoin İçin On-Chain Veriler ile Müjde: Bullish Sinyal Yandı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin İçin On-Chain Veriler ile Müjde: Bullish Sinyal Yandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!