Ethereum Balinasının 200 Milyon Dolarlık İşlemi Dikkat Çekti: Yükseliş Mi Bekliyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir altcoin balinası, Ethereum (ETH) fiyatının önümüzdeki günlerde yükselmesini bekliyor olabilir.

Blockchain kayıtlarına göre bir balina, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitfinex’ten 200 milyon dolardan fazla değerde Ethereum çekti.

Milyar dolarlık şirkete ait olabilir

Blockchain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan bilgilere göre büyük bir balina, geçtiğimiz son 24 saat içerisinde Bitfinex borsasından 60 bin Ethereum çekti. Bunların işlem sırasındaki değeri, yaklaşık 206 milyon dolardı.

Analistler, bu adresin Abraxas Capital’e ait olabileceğini düşünüyor. Yatırım yönetim şirketi Abraxas, 2002’de Londra’da kuruldu. Şirket, 2017’den beri kripto para piyasasında faaliyet gösteriyor. Abraxas’ın Bitcoin ve Ethereum için iki ayrı fonu bulunuyor. Sitesindeki verilere göre şirket, Bitcoin fonunda 1,3 milyar dolar; Ethereum fonunda ise 5,5 milyon dolar değerinde varlığı yönetiyor.

Borç almak için kullandı

Blockchain kayıtlarına göre bu balina, Bitfinex’ten çektiği Ethereumları daha sonra Spark platformuna yatırdı. Spark, merkeziyetsiz bir likidite piyasası olarak hizmet veriyor.

Balina, daha sonra Spark platformundan borç olarak 101 milyon DAI aldı. Bunları 101 milyon USDC ile takas eden balina, bunları Binance borsasına yatırdı.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, son 24 saat içerisinde %3’ten fazla değer kazandı ve 3.500 dolar seviyesine yaklaştı.

Ethereum Balinasının 200 Milyon Dolarlık İşlemi Dikkat Çekti: Yükseliş Mi Bekliyor? isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Balinasının 200 Milyon Dolarlık İşlemi Dikkat Çekti: Yükseliş Mi Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!