Bitcoin’de En Son Ağustos 2023’te Görülmüştü: Bu Seviyede Direnç Oluşabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain analistlerine göre Bitcoin (BTC) fiyatı, 65.000 dolar seviyesinde kritik bir direnç ile karşılaşabilir.

Bitcoin, Haziran ayını yaklaşık %7’lik bir düşüşle kapattı. BTC, Temmuz’a güçlü bir giriş yapmış olsa da hala zararda olan çok fazla yatırımcı bulunuyor.

Yüksek fiyattan alım yaptılar

LookIntoBitcoin verilerine göre kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının genel olarak alım fiyatı, 65.000 dolar düzeyindeydi. Kısa vadeli yatırımcılar, cüzdanında en fazla 155 gündür Bitcoin tutan yatırımcıları kapsıyor.

Bitcoin, yazım sırasında 63.000 doların biraz altından el değiştiriyor. Bu, kısa vadeli yatırımcıların zararda olduğu ve fiyatın kendi alım fiyatlarına yaklaşması halinde bir satış baskısı yaratabilecekleri anlamına geliyor.

Bitcoin için direnç oluşturabilir

Blockware Intelligence analistleri, “Bitcoin fiyatı, Ağustos 2023’ten sonra ilk kez kısa vadeli yatırımcıların genel maliyetinin altına düştü. Kısa vadeli spekülatörler, fiyat başa baş noktasına geldiği zaman pozisyonlarını kapatabileceği için kısa vadede 65.000 dolar bölgesinde bir direnç bekleyebiliriz” dedi.

Bitcoin fiyatı, geçen yaz da kısa vadeli yatırımcıların alım seviyesinin altına düştüğünde iki ay boyunca yatay bir grafik çizdi.

Öbür taraftan uzun vadeli yatırımcılar ise pozisyonlarını büyütmeye devam edebilir. LookIntoBitcoin verilerine göre uzun vadeli yatırımcılar, Bitcoin için birim başına 20.000 dolardan daha az harcadı.

Bitcoin’de En Son Ağustos 2023’te Görülmüştü: Bu Seviyede Direnç Oluşabilir! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de En Son Ağustos 2023’te Görülmüştü: Bu Seviyede Direnç Oluşabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!