Bitcoin Madencisi Verisi Dibe Mi İşaret Ediyor: Benzeri FTX Çöküşünde Yaşanmıştı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX çöküşüyle benzerlik gösteren Bitcoin (BTC) madenci verileri, olası bir yerel dip seviyesine işaret ediyor olabilir.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın Araştırma Müdürü Julio Moreno, Bitcoin madencilerinin güncel durumunu inceledi. Moreno, Bitcoin madenci kapitülasyonunda %7,6 düşüş yaşandığını belirterek yoğun satışlara işaret etti.

Bu durumun bir dip sinyali olabileceğine yer veren deneyimli isim, geçmiş verilerle dayandırdığı analiziyle yatırımcıları heyecanlandırmayı başardı.

Benzeri FTX çöküşünde görülmüştü

Bitcoin madenci kapitülasyonunda yaşanan %7,6’lık düşüşün neredeyse tıpa tıp aynasının Aralık 2022’de FTX çöküşünde görüldüğünü belirten analist, o günlerin fiyatta dibe işaret ettiğini hatırlattı.

Eğer tarih tekerrür edecekse, içinde bulunduğumuz 60 bin dolar seviyesinin de Bitcoin için en azından yerel bir dip niteliği taşıyacağını ifade etti:

Bitcoin madenci kapitülasyonu Aralık 2022 ile karşılaştırılabilir seviyelere ulaştı: %7,6 düşüş. Aralık 2022, FTX çöküşünün ardından döngünün dibini işaret etti.

Bitcoin Madencisi Verisi Dibe Mi İşaret Ediyor: Benzeri FTX Çöküşünde Yaşanmıştı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Madencisi Verisi Dibe Mi İşaret Ediyor: Benzeri FTX Çöküşünde Yaşanmıştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!