Bitcoin Balinaları Daha Fazlasını İstiyor: Veriler 2021 Boğasından Çok Farklı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel veriler uzun vadeli Bitcoin (BTC) sahiplerinin boğanın devamını istediğini gözler önüne serdi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti, en az 7 yıldır Bitcoin tutan balinaların hareketlerini inceledi.

Bu tür yatırımcıların boğa piyasalarında ellerindeki Bitcoin varlıklarını borsalara transfer etme eğiliminde olduğunu vurgulayan analist, bu boğa döngüsünde henüz benzer bir davranış görülmediğini kaydetti.

Analist, son boğa piyasası olan 2017-2021 yıllarında, uzun vadeli yatırımcıların yüklü miktarda Bitcoin’i borsaya gönderdiğini verilerle ortaya koydu.

Henüz bu döngüde benzer bir durumun yaşanmamış olmasını, bu yatırımcıların boğanın devamını arzuladığı şeklinde yorumladı.

Uzun vadeli Bitcoin sahipleri (+7 yıl) genellikle boğa piyasalarında Bitcoin’lerini borsalara göndermeye eğilimlidirler. Şu anda, uzun vadeli Bitcoin sahipleri Bitcoin’leri borsalara göndermiyorlar. Uzun vadeli Bitcoin sahipleri daha güçlü bir boğa piyasası istiyorlar.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 60.970 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Balinaları Daha Fazlasını İstiyor: Veriler 2021 Boğasından Çok Farklı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Balinaları Daha Fazlasını İstiyor: Veriler 2021 Boğasından Çok Farklı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!