Ethereum’da Tarih Tekerrür Ederse Fiyat 7.500 Dolara Ulaşabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann, Ethereum (ETH) fiyatının 7.500 dolara göz kırptığını söyledi.

Glassnode kurucusu Yann Allemann 27 Haziran tarihinde paylaştığı X gönderisinde Ethereum analizine yer verdi. Piyasaların tarihsel bir yapıyı takip ettiğini belirten kurucu, döngünün devam etmesi durumunda fiyatın 7.500 dolara tırmanabileceğini öngördü.

Mevcut görünümün 2021 yılındaki yükseliş öncesi görünümle oldukça fazla benzerliğe sahip olduğunu işaret ederek %160’lık bir yükselişin gelebileceğini kaydetti.

2021 yılındaki benzer bir formasyon, fiyatı %161 yükselterek 1.500 dolar bandından 4 bin dolara kadar taşımıştı. Analist, 2018 yılından beri gelen Fibonacci çizgisinin 7.500 dolarlık tepe noktaya işaret ettiğini yineledi:

Ethereum’un geçmişine baktığımızda, 2021’in başlarında Ethereum gelişiminde benzer bir modele sahip olduğumuzu görüyoruz. SARI İŞARETLERE bakın! Piyasanın yapılar halinde hareket ettiğine inanıyoruz. Ve bu yapı bize Ethereum için son durak olarak 7.500 hedefini veriyor. Bu, şu anda gelişmekte olduğunu gördüğümüz yapıdaki %161,8’lik Fib uzantılarıdır. Yakından bakıldığında 2021’de gördüğümüz Fib uzantısını yansıtıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.441 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’da Tarih Tekerrür Ederse Fiyat 7.500 Dolara Ulaşabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum’da Tarih Tekerrür Ederse Fiyat 7.500 Dolara Ulaşabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!