Bitcoin’de Tarih Tekerrür Ederse Boğa Piyasası Bu Tarihe Kadar Devam Edebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’deki tarihsel veriler, olası destek seviyelerini ve boğanın hangi tarihe kadar devam edebileceğini ortaya koydu.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti, Bitcoin’deki destek seviyelerine değindi. Analist tarafından paylaşılan raporda, kar zarar oranı verileri üzerinden gidildi.

Kar oranı 1.500 DMA’ya yaklaştığında üç büyük düzeltme sırasıyla yaklaşık -%33,4, -%39,6 ve -%40 oldu. Benzer şekilde, 2021 boğa piyasasında zirveye ulaşmadan hemen önce -%31’lik derin bir düşüş yaşandı.

2017 boğasında Bitcoin’in yükseliş serüveni 580 gün sürmüştü. Bu rakam 2021 boğasında 280 gün sürdü. İçinde bulunduğumuz döngüde ise 200 gün boyunca yükseliş yaşandı.

Boğa en az 2 ay daha devam edebilir

Mevcut döngüde, mayıs başında –%23,4’lük bir düzeltme gerçekleşti ve gösterge +0.4 SD seviyesini test etti. Son iki hafta içinde ise %16’lık bir başka düzeltme daha yaşandı ve gösterge yine bu seviyeye yaklaştı.

Geçmiş döngülerle karşılaştırıldığında, büyük boğa piyasası aşamasında en az iki ay daha kalınacağı öngörüldü.

Buna karşılık eğer Kar Oranı +0.4 SD’nin altına düşer ve 1.500 DMA’ya yaklaşırsa, bu durum bir ayı piyasasının başlangıcına işaret edebilir.

Bitcoin’de Tarih Tekerrür Ederse Boğa Piyasası Bu Tarihe Kadar Devam Edebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de Tarih Tekerrür Ederse Boğa Piyasası Bu Tarihe Kadar Devam Edebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!