300 Bin Takipçili Analistten Ethereum Yorumu: Yükselişe Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

300 binden fazla takipçili kripto para analistine göre Ethereum (ETH), yeni bir yükselişe hazırlanıyor.

Kripto analisti Jason Pizzino’ya göre ortalama gerçek aralık (ATR) göstergesi, Ethereum’un yukarı yönde bir kırılım yapabileceği anlamına geliyor.

Ethereum için yükseliş vakti geliyor

Popüler bir teknik analiz göstergesi olan ortalama gerçek aralık, piyasanın belli bir zaman aralığındaki oynaklığını yansıtır. ATR, bir kripto paranın trendini göstermemekle birlikte onun belli bir süreç içerisindeki oynaklığını gösterir.

Analist, “Ethereum gayet iyi görünüyor, alçalan tepeler ve yükselen dipler oluşturuyor. Piyasanın yeniden yükselişe geçeceğini gösteren bir sinyal olarak ortalama gerçek aralığı görüyoruz” dedi.

Analist, Ethereum’un üçgen formasyonu içerisinde ilerlemeye devam edeceği süreç boyunca ATR’nin düşmesini bekliyor. Yatırımcılara Ethereum fiyatında yaşanabilecek ani bir yükselişi kaçırmamaları için ATR’yi takip etmelerini öneriyor.

Pizzino, “İşler burada çılgınlaşıyor. Eğer piyasaya girmemişseniz portföyünüz mahvolabiliyor çünkü siz piyasaya girmeye çalışırken piyasa siz olmadan harekete geçiyor. ETH’de şu an için her şey yolunda gözüküyor ve diğer güçlü altcoinlerle hareket ediyor” dedi.

Lider altcoin Ethereum, Bitcoin’le birlikte düşüşe geçti. CoinGecko verilerine göre ETH, %5 değer kaybetti ve 3 bin 300 doların biraz üstünden işlem görüyor.

300 Bin Takipçili Analistten Ethereum Yorumu: Yükselişe Hazırlanıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
300 Bin Takipçili Analistten Ethereum Yorumu: Yükselişe Hazırlanıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!