Bitcoin için bir sonraki dalga: Mt Gox başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feshedilen kripto borsası Mt Gox, iflas süreci kapsamında Bitcoin ve Bitcoin Cash geri ödemelerinin başlatılacağını duyurdu.

Almanya hükümetinin Bitcoin (BTC) sattığı yönündeki haber akışıyla birlikte düşüşe geçen kripto para piyasasını yeni bir dalga bekliyor. Mt Gox mütevellisi geri ödeme sürecinin başladığını açıkladı.

Bir dönemin en büyük kripto borsası olan ve iflas ederek binlerce kullanıcıyı mağdur eden Mt Gox, uzun bekleyişin ardından geri ödemeleri başlatıyor. Yapılan duyuruya göre geri ödemeler Bitcoin ve Bitcoin Cash cinsinden yapılacak.

Beklenen an geldi: Mt Gox borsasının Bitcoin dağıtımı başlıyor

Lider kripto par birimi Bitcoin (BTC), 62.000 dolar desteğine yakın bir seviyede işlem görüyor. BTC’nin tedirginlik yarattığı dönemde Mt Gox’tan hamle geldi.

Mt Gox, geri ödeme sürecine dair bir not paylaştı. Notta, geri dağıtım planı kapsamında Bitcoin ve Bitcoin Cash cinsinden geri ödeme yapmak üzere hazırlıkların sürdüğü ifade edildi.

İlginizi çekebilir: Michael Saylor: Bitcoin fiyatı 10 milyon dolar olacak!

Mt Gox mütevelli heyeti, hazırlık sürecini tamamladıktan sonra geri ödemelerin gerçekleşmesi için gerekli bilgileri toparlayacak. Teyidi tamamladıktan sonra kripto borsalarına transferler başlayacak. Geri ödemelerin önümüzdeki ay başlatılması planlanıyor.

Feshedilen borsadan, “Güvenli geri ödemeler için teknik çözümler, her ülkedeki mali düzenlemelere uyum ve kripto para borsalarıyla geri ödeme düzenlemelerinin görüşülmesi dahil olmak üzere alacaklılara güvenli ve güvenilir geri ödeme sağlamak için zaman ayırdık. Geri ödemeleri, Rehabilitasyon Kayyumunun (ödeme planı) gerekli bilgilerin değişimini ve onayını tamamlayacağı kripto para borsalarının sırasına göre başlatacağız. Lütfen geri ödemeler yapılana kadar bir süre bekleyiniz.” şeklinde açıklama geldi.

Arkham Intelligence verilerine göre Mt Gox’ın iki adet kripto cüzdanı bulunuyor. Bu iki cüzdanda 141.687 (8,84 milyar dolar) ve 47.229 (2,948 milyar dolar) BTC bulunuyor.

Feshedilen borsanın 47.229 BTC’ye sahip cüzdanı bir ay önce oluşturuldu ve ilk cüzdandan bu varlıkları aldı. Bu nedenle ilk dağıtımın 47.229 BTC şeklinde olabileceği tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin için bir sonraki dalga: Mt Gox başlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!