Donald Trump’a Gemini ikizlerinden tam destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gemini borsasının meşhur ikizleri Winklevoss kardeşler, Donald Trump’ın seçim kampanyasına bağış yaptı. 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerine hazırlanan Trump, kripto sektöründen destek görmeye devam ediyor.

ABD başkanlık seçimlerine hazırlanan Donald Trump, kripto dostu söylemleriyle dikkatleri üzerine çekti. Trump, seçim kampanyasında Bitcoin ve Ether başta olmak üzere birçok kripto parayla bağış almaya başladı.

Kripto borsası Gemini’nin kurucu ikizleri Winklevoss kardeşler Trump’a kripto bağışı yaptı.

Winklevoss ikizleri Trump’a kripto bağışladı

Cameron ve Tyler Winklevoss, yaklaşan ABD seçimlerine hazırlanan Donald Trump’a destek vermek amacıyla 2 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) bağışladılar.

İlginizi çekebilir: Bankacılık devi Standard Chartered, kripto paralara göz kırptı

Winklevoss kardeşlerden Tyler, Trump’a 15.47 BTC (1 milyon dolar) bağışladığını ve Kasım ayında Trump’a oy vereceğini açıkladı. Tyler, Biden yönetiminin kriptoya karşı savaş açtığını ve günden güne kripto sektörünün yıprandığını dile getirdi. Biden’ı sert bir dille eleştiren Tyler, “Sektörümüzdeki iyi aktörleri yok etmek amacıyla zorbalık yapmak, taciz etmek ve dava etmek için birden fazla devlet kurumunu silahlandırdı.” dedi.

Bir diğer ikiz Cameron da benzer söylemlerde bulundu. Cameron, Trump’a kardeşi gibi 1 milyon dolar değerinde BTC bağışladığını ve seçimlerde Trump’a oy vereceğini aktardı. Cameron, Trump’ın Bitcoin, kripto ve iş dünyası yanlısı olmasını gerekçe olarak gösterdi.

Aynı zamanda NFT koleksiyonuna da sahip olan Trump, son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile kripto sektörüne damga vurdu. Özellikle Bitcoin madencilerini ABD’ye çekeceğini söylemesiyle birlikte dünya genelinde ilgi gördü.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Donald Trump’a Gemini ikizlerinden tam destek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!