Bitcoin’de Yatırımcılar 100 Bin Doları Hedefliyor: İşte Tahminler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) yatırımcıları, piyasadaki düşüşe rağmen fiyatın yeniden yükseleceğine inanıyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin (BTC) fiyatı, son 24 saat içerisinde yaklaşık %3 düştü ve 64.000 doların altına geriledi.

100 bin dolar hedefleniyor

Singapur merkezli yatırım firması QCP Capital’in analizine göre Bitcoin yatırımcıları, vadesi Aralık’ta dolacak sözleşmelerden 90.000-100.000 dolar kullanım fiyatlı alım opsiyonu almaya başladı.

Alım opsiyonları, yatırımcılara Bitcoin’i önceden belirlenmiş bir fiyattan gelecek bir tarihte satın alma hakkı tanıyor.

Deribit verilerine göre Haziran için en çok 65.000 dolar, 68.000 dolar ve 70.000 dolar opsiyonları alınıyor. Temmuz ve Aralık için ise sırasıyla 110.000 dolar ve 95.000 dolar opsiyonları tercih ediliyor.

Uzun vadede yükseliş bekleniyor

Kripto para yatırımcıları, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içerisinde yükselmesini bekliyor. Amberdata verilerine göre alım-satım opsiyonları arasındaki fark, uzun süredir pozitif bölgede.

Amberdata’ya göre bir, iki, üç ve altı aylık opsiyonlardaki alım-satım farkı pozitif durumda. Bu, alım opsiyonlarının satım opsiyonlarından daha ağır bastığı anlamına geliyor.

Bitcoin fiyatının son günlerde madenci kaynaklı satış baskısı yüzünden düştüğü düşünülüyor. Ayrıca Alman hükümeti de yakın zamanda 425 milyon dolarlık Bitcoin transferi yaptı.

Bitcoin’de Yatırımcılar 100 Bin Doları Hedefliyor: İşte Tahminler isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de Yatırımcılar 100 Bin Doları Hedefliyor: İşte Tahminler
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!