Bitcoin’de (BTC) milyar dolarlık oyun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 70.000 dolara ulaşması halinde büyük bir short (düşüş) likidasyonu alacak. Veriler, ayı beklentisine sahip olan trader’ların yoğun olduğunu gösteriyor.

Bitcoin, 7 Haziran’dan bu yana düşüş yönlü ilerleyişini sürdürüyor. 13 günde yüzde 7’ye yakın değer kaybı yaşayan BTC, altcoin’leri de aylar önceki seviyesine geri döndürdü. Birçok yatırımcı yükselişin yaz sonu devam edeceğini düşünmeye başladı.

Günden güne artan ayı beklentisi, BTC’ye işlem alan trader’ları etkiledi. Trader’lar, yüklü miktarda short (düşüş) yönlü işlem aldılar. Olası BTC yükselişinde büyük bir tasfiye gerçekleşebilir.

Bitcoin (BTC) önemli bir virajda: Tasfiyeler gelecek mi?

CoinGlass verilerine göre, Bitcoin’in (BTC) 70.000 dolara ulaşması halinde 1,67 milyar dolarlık short (düşüş) pozisyon tasfiye edilecek.

Genel beklenti BTC’nin 62.000 dolara kadar düşüş yaşaması ve altcoin’lerden para çıkışı gerçekleşmesi yönünde. Bu nedenle trader’lar short pozisyon almaya devam ediyor.

İlginizi çekebilir: Kripto tarihinin en büyük 5 dolandırıcılığı: Yüzbinler mağdur oldu!

Discover Crypto CEO’su Joshua Jake, iki gün önce yayımladığı bir mesajda, BTC ve Ether (ETH) tasfiyelerinin yığıldığını belirtti. Jake, yükseliş yönlü bir hareketin yakında olduğunu savundu.

Bitcoin Açık Faiz (OI) verisi de son 13 günde yüzde 10,99 oranında düşüş yaşadı. Güncel OI miktarı 33,55 milyar dolar oldu.

Kripto analisti Willy Woo, BTC’nin gidişatını büyük bir tasfiyenin etkileyeceğini savundu. Woo, büyük bir likidasyonun BTC’yi tekrar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştırabileceğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Woo, “Daha fazla yükseliş faaliyeti için her şeyin netleşmesinden önce halen daha sağlam miktarda likidasyona ihtiyacımız var. Berbat olduğunu biliyorum, ancak BTC daha fazla acı ve sıkıntı yaşanana kadar tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmayacak.” dedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de (BTC) milyar dolarlık oyun
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!