Dev Yatırım Şirketi Binance’den İki Altcoin Çekti, Biriktiriyor Mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım firması Amber Group, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den iki altcoin çekti.

Amber Group’un çektiği altcoinler arasında Uniswap (UNI) ile Ethereum (ETH) yer aldı.

Yükseliş mi geliyor?

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Amber Group, Binance’den günün ilk saatlerinde 987 bin 53 Uniswap (10,6 milyon dolar) ve 2 bin 638 Ethereum (9,2 milyon dolar) çekti.

2017’de Singapur’da kurulan Amber Group, varlık yönetimi, piyasa yapıcılığı, danışmanlık, yatırım ve altyapı alanlarında hizmetler veriyor. Sitesinde yer alan bilgilere göre şirket, 2 binden fazla kurumsal müşterisiyle şimdiye dek toplamda 1 trilyon dolardan fazla işlem hacmi elde etti.

Amber Group’un Binance’den Uniswap ve Ethereum çekmesi, şirketin bunları satma planının olmadığı anlamına geliyor olabilir. CoinGecko verilerine göre Uniswap (UNI) fiyatı, son 24 saat içinde %3 yükseldi.

Aynı kapıyı kırmaya çalışıyor

Uniswap, yıllar boyunca 12 dolar seviyesini aşmakta güçlük yaşadı. Bu seviyeye gelindiğinde satış baskısı ağır basıyor ve UNI, bir dirençle karşılaşıyor.

Yazım sırasında 11 dolardan işlem gören Uniswap’ın RSI’sı, 58 seviyesinde. RSI’nın 70’in üstünde olması, o kripto paranın fiyatında bir düzeltme gelebileceğini, 30’un altında olması ise fiyatın yakın gelecekte yükselişe geçebileceğini ifade ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dev Yatırım Şirketi Binance’den İki Altcoin Çekti, Biriktiriyor Mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!