Altcoinlerin Neden Düştüğü Ortaya Çıktı: Güney Kore’den Tedirgin Eden Haber!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve altcoin fiyatlarında yaşanan geri çekilme sonrası Güney Kore’den gelen haber düşüşün kaynağı olarak gözlemleniyor.

TSİ saat 03.00 sularında Bitcoin fiyatının 66.500 dolar seviyesinden 64.500 dolara geri çekilmesine paralel olarak altcoinlerde de ciddi düşüşler meydana gelmişti. Altcoin fiyatları Bitcoin’e nazaran daha büyük düşüş yaşarken yüz milyonlarca dolarlık pozisyonlar tasfiye olmuştu.

Kripto para piyasasına yeni düşen Güney Kore merkezli haberin söz konusu düşüşün kaynağı olabileceği düşünülüyor.

Güney Kore’nin yerel kaynaklarına göre kripto para piyasasına yönelik yasanın önümüzdeki ay yürürlüğe girmesinin ardından borsalarda listelenen 600 tokenın incelemeye tabi olacak.

Güney Kore hükümeti 600 kripto paranın incelemesine doğrudan dahil olmayacağını açıklarken yatırımcıların panikleyerek satışlar yaptığı öne sürülüyor. Haberin çıkması ile fiyatlarda yaşanan düşüşün paralel ilerlemesi de bu öngörüyü destekleyen noktalardan biri olarak yer alıyor.

Coinglass verilerine göre yazının kaleme alındığı esnada son 24 saat içerisinde tasfiye olan pozisyonların toplam değeri 461 milyon dolar oldu. Toplamda 177 binden fazla kripto para yatırımcısının bu durumdan etkilendiği belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Altcoinlerin Neden Düştüğü Ortaya Çıktı: Güney Kore’den Tedirgin Eden Haber!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!