Kiyosaki: Bitcoin konusunda çok fazla bahane alıyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, insanları Bitcoin satın almaya teşvik ederken çok fazla bahaneyle karşılaştığını belirtti. Yazar, önemli tavsiyelerde bulundu.

Sık sık Bitcoin, altın ve gümüş tavsiyesinde bulunan Robert Kiyosaki, X üzerinden yaptığı paylaşım ile büyük bir ilgi gördü. Yatırımcılara seslenen Kiyosaki, “Kaybedenlerden olmayın.” yorumunda bulundu.

Kiyosaki Bitcoin tavsiyesini yineledi

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı ve yatırımcı Robert Kiyosaki, bir kez daha yatırımcılara seslendi. Kiyosaki, Bitcoin tavsiyesi verirken çok fazla bahaneyle karşılaştığını ve bu bahaneler karşısında hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti.

Ünlü yazar, yatırımcıların en yaygın bahanesinin “Bitcoin çok pahalı”olduğunu belirtti. Kiyosaki’ye göre, BTC her ne kadar yüksek bir seviyede olsa da gideceği yer kadar yüksek seviyede değil. Yazar, “Ben sadece zengin babamın yatırım konusundaki dersini tekrarlıyorum” yorumunda bulundu.

İlginizi çekebilir: ETF analisti kripto para piyasasını hareketlendirdi

Kiyosaki, herkesin BTC’yi 10 dolar seviyesinden almayı düşlediğini, ancak o günlerin geride kaldığını söyledi. Fiyata bakılmamasını öneren yazar, “Kârınız satın aldığınızda elde edilir, sattığın zaman değil.” dedi.

Daha önce de Bitcoin, altın ve gümüş konusunda alım tavsiyesi veren Kiyosaki, bu görüşünü tekrarladı. Ünlü isim, yatırımcıların bütçeleri kadar BTC satın alması gerektiğini dile getirdi.

Bitcoin analisti Willy Woo, Kiyosaki’nin paylaşımına yorum yaptı. Woo, BTC’nin koşusunun herkes yatırım yaptığında sona ereceğini ve henüz insanların yüzde 4,7’sinin yatırım yaptığını belirtti.

Woo, insanların herkes yatırım yapana kadar BTC satın almaya devam etmesi gerektiğini ifade etti. Bitcoin analistine göre, bu davranış risk sermayedarlarının stratejilerinden sadece birisi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kiyosaki: Bitcoin konusunda çok fazla bahane alıyorum
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!