Bernstein Bitcoin İçin 2025 Yılı Fiyat Tahminini Yüzde 33 Yükseltti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetim şirketi Bernstein, Bitcoin (BTC) için 2025 yılı fiyat hedefi iyükseltti.

Bernstein analistleri Bitcoin için fiyat hedefini 2025 sonuna kadar 150.000 dolardan 200.000 dolara çıkardı. Konu hakkında yaptıkları açıklamada, spot Bitcoin ETF’lerinin geleneksel finanstan başarı bir şekilde para çekmeyi başardığına ve bunun devam edeceğine yer verildi.

Spot Bitcoin ETF hacminin, 2033 yılına kadar Bitcoin arzının %15’ine eşdeğere hale geleceği öngörüldü:

ABD tarafından düzenlenen ETF’lerin, geleneksel sermaye havuzlarından yapısal talep getiren kripto için bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz. ETF’lerin toplamından yaklaşık 15 milyar dolarlık net yeni akış sağlandı. Bitcoin ETF’lerinin 2025 yılına kadar dolaşımdaki Bitcoin’in yaklaşık %7’sine ve 2033 yılına kadar Bitcoin arzının %15’ine eşdeğer olmasını bekliyoruz.

MicroStrategy tahminlerini de yükselttiler

Analistler ayrıca MicroStrategy hisselerini 2.890 dolar fiyatını hedefleyerek daha iyi bir performans gösterebileceğini öne sürdüler.

Raporda MicroStrategy’nin uzun vadeli dönüştürülebilir borç stratejisinin, Bitcoin’in potansiyel yükselişinden yararlanmak için yeterli zamana sahip olduğu ve bilançosundaki Bitcoin’e yönelik sınırlı tasfiye riski olduğu anlamına geldiği belirtildi.

Bununla birlikte MicroStrategy’nin şu anda yaklaşık 14,5 milyar dolar piyasa değerindeki Bitcoin arzının %1,1’ine sahip olduğunu ve kendisini dört yıl içinde küçük bir yazılım şirketinden dönüştürdüğüne yer verildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bernstein Bitcoin İçin 2025 Yılı Fiyat Tahminini Yüzde 33 Yükseltti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!