Analist Bitcoin’de Yeni Zirve Öncesi 40 Bin Doları İşaret Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin’de (BTC) kritik destek ve direnç seviyelerine işaret etti.

Peter Brandt 14 Haziran tarihli sosyal medya paylaşımında Bitcoin analizine yer verdi. Analist, Bitcoin fiyatı için kısa vadeli bir düşüş ve ardından uzun vadeli bir yükseliş öngördü.

Paylaştığı grafikte Hump–Slump–Bumps–Dump ve Pump döngüsüne odaklanan analist, güncel duruma bakıldığında bir destek seviyesine olduğumuzu vurguladı.

Düşüş 40 bin dolara kadar derinleşse de geri dönüş olacak

Brandt, 65 bin dolardaki destek seviyesinin kırılması durumunda Bitcoin’in mevcut fiyat hareketlerinin önce 65.000 doların altına düşerek 60.000 dolara kadar gerileyebileceğini ve hatta 48.000 dolara kadar inebileceğini belirtti. Ancak bu düşüşün ardından güçlü bir toparlanma yaşanabileceğini vurguladı.

Öte yandan bu seviyenin tutulması durumunda güçlü bir yükseliş beklediğini ifade ederek yeni bir zirveye doğru keskin bir hareket gelebileceğini ima etti.

Brandt, tecrübeli yatırımcıların bu döngüsel hareketleri anladığını ve bu tür fiyat dalgalanmalarının boğa piyasasının sağlıklı kalması için önemli olduğunu söyledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 67.000 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Bitcoin’de Yeni Zirve Öncesi 40 Bin Doları İşaret Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!