Ethereum’a Kurumsal Yatırımcı İlgisi Ancak Bu Gerçekleşirse Mümkün Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Ethereum ETF’lerine yönelik kurumsal ilgi, staking seçeneği açılana kadar beklendiği seviyeye ulaşmayabilir.

Kripto para türevleri tüccarı Gordon Grant The Block’a yaptığı açıklamada, spot Ethereum ETF’leri için staking etkinleştirilene kadar, kurumsal tüccarların bunun yerine farklı yatırımlara yöneleceğini savundu:

Özellikle kurumsal oyuncular için, stake edilmiş Ethereum borsada işlem gören ürünler ortaya çıkana kadar, bunun yerine on-chain çözümlere gidecek karmaşıklığa sahip olmaları muhtemeldir.

Kısa süre önce açıklamada bulunan bankacılık devi JP Morgan, spot Ethereum ETF’leri için staking eksikliğinin bu ürünleri bir yatırım ürünü olarak daha az çekici hale getirdiğini söylemişti.

SEC, staking seçeneğini kabul etmiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Ethereum ETF ihraççılarının S-1 dosyalarında güncelleme talep etmiş ve staking seçeneğinin çıkarılmasını istemişti.

Bu doğrultuda Ethereum ETF ihraç etmek isteyen şirketlerin hepsi staking seçeneğini kaldırmıştı. Buna karşılık Hong Kong gibi Ethereum ihraç eden diğer ülkelerin bazıları, staking’e izin verileceğini açıkladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum’a Kurumsal Yatırımcı İlgisi Ancak Bu Gerçekleşirse Mümkün Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!