Kurumsallar Bitcoin’de Dibi Satın Alıyor: Son 1 Ayın En Yüksek Hacmi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF’leri, fiyattaki düşüşü fırsat bilerek güçlü bir alım gerçekleştirdi.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından sunulan verilere göre en büyük 7 spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) hacmi, 15 Mayıs tarihinden bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Santiment, hacim artışlarının fiyatta bir toparlanmaya işaret ediyor olabileceğini dile getirirken son yükselişlerin muhtemelen bir “dibi satın al” reaksiyonu olduğunu söyledi:

En büyük 7 ETF’nin verilerine göre, Bitcoin ETF hacmi 15 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyesine sıçradı. Bu hacim artışları meydana geldiğinde, fiyatların toparlanma şansı daha yüksektir. Bu son yükseliş muhtemelen bir dip alım reaksiyonuydu.

Daha önce %7 yükseliş getirmişti

11 Haziran günü söz konusu ETF’ler, 2,89 milyar dolarlık alıma imza attı. 15 Mayıs tarihinde bu sayı 2,91 milyar dolar olarak kayıtlara geçmişti.

15 Mayıs günü Bitcoin fiyatı ortalama 63 bin dolar seviyesindeydi ve yüklü alımların ardından fiyat, %7 civarında yükselerek 67.400 dolara kadar tırmandı. Bu ivme yeni bir yükseliş dalgasını beraberinde yeni bir yükseliş getirdi ve Bitcoin fiyatı 21 Mayıs günü 72 bin doları gördü.

Bugün ve yarın açıklanacak ABD enflasyon verilerinin ardından, kripto para piyasasının toparlanacağına yönelik beklentiler giderek güçlenmeye başladı.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kurumsallar Bitcoin’de Dibi Satın Alıyor: Son 1 Ayın En Yüksek Hacmi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!