Donald Trump’tan Bitcoin mesajı: ABD merkez olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkan adayı Donald Trump, Bitcoin madenciliğinin ABD’de devam ettirilmesi gerektiğine değindi. Trump, madencilik sektörünün liderlerine Bitcoin mesajı verdi.

ABD başkanlık seçimlerine oldukça az bir süre kaldı. 4 ay sonra yapılacak seçimlerde Donald Trump ve Joe Biden sahne alacak. Biden hükümeti, kriptoya karşı tutucu yaklaşımıyla biliniyor. Diğer taraftan Trump, seçim kampanyasında sık sık Bitcoin’den ve kripto paralardan bahsediyor.

Trump, geçtiğimiz gün kripto madencilik firmalarından birkaç yöneticiyle toplantı yaptı. Bu toplantıda, ABD’nin Bitcoin madenciliğinde merkez olması ele alındı.

Donald Trump’tan dikkat çeken Bitcoin açıklaması

ABD başkan adayı Donald Trump, seçim kampanyasını tüm hızıyla devam ettiriyor. Trump, geçtiğimiz ay kripto ile bağış almaya başladı. Başkan adayı, seçim kampanyasında kripto paraların önünü açacağının da sinyalini verdi.

İlginizi çekebilir: Ether (ETH) yükselişe mi hazırlanıyor?

Trump, son olarak kripto madencilik şirketlerini ağırladı. Şirket yöneticileriyle Bitcoin madenciliği üzerine durdu. Trump, madencilik sektörünün önemli isimlerini ağırladıktan sonra Bitcoin’in ABD’de üretilmesini istedi.

Son dönemin en popüler isimlerinden birisi olan Trump, yöneticilerden madencilikte elektrik kullanımının nasıl verimli hale getirilebileceğini ve yeni iş fırsatının yaratabileceği etkileri dinledi. Başkan adayı, bu konuşma sonrası madencilik sektörünü destekleyeceğinin mesajını verdi.

Trump, kalan tüm Bitcoin arzının ABD’de üretilmesine odaklandığını ve bunun ülkenin enerji egemenliğine yardımcı olacağını öne sürdü. Başkan adayı, Bitcoin’in merkez bankası dijital para birimine karşı son savunma hattı olduğunu iddia etti.

Başkan adayı, Riot Platforms CEO’su Jason Les ve firmanın kamu politikası başkanı Brian Morgenstern, CleanSpark icra kurulu başkanı Matthew Schultz ve TeraWulf yönetim kurulu üyesi Amanda Fabiano ile toplantı gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Donald Trump’tan Bitcoin mesajı: ABD merkez olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!