Bitcoin Zengin Olmanın En Kolay Yolu Olabilir Mi: Ünlü Milyoner Yanıtladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin’in (BTC) zenginliğe giden en kolay yol olduğunu söyledi.

Robert Kiyosaki 11 Haziran tarihli X gönderisinde, Bitcoin ve milyonerliğe giden yol hakkında konuştu. Bitcoin’i milyoner olmanın en kolay yolu olarak tanımlayan deneyimli isim, sebebine dair konuştu.

Diğer yollara bakıldığında, kendi işini kuran ve adayarak çalışan kişilerin gerçekten şansa, akla ve büyük uğraşlara ihtiyaç duyduğunu belirtirken Bitcoin yatırımında bunlara gerek olmadığını ifade etti.

Bitcoin’in işin zor kısmını kendi başına hallettiğini belirten Kiyosaki, bu yatırım aracını tam olarak bu sebeple sevdiğini vurguladı:

Bitcoin milyoner olmanın en kolay yoludur. Girişimci olarak milyonlar kazanmak zordur. Biliyorum. Kendi işinizi kuran bir milyoner olmak için gerçekten akıllı, adanmış ve şanslı olmanız gerekir. Bitcoin’i alıyorum çünkü işin zor kısmını benim için Bitcoin yapıyor. Bitcoin’i bu yüzden seviyorum.

Kiyosaki geçtiğimiz dönemlerde yaptığı benzer paylaşımlarda, Bitcoin’in enflasyona karşı sağlam durduğunu ve sınırsız basılan dolar ve diğer itibari paraların günün sonunda yok olup gideceğini vurgulamıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 67.100 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Zengin Olmanın En Kolay Yolu Olabilir Mi: Ünlü Milyoner Yanıtladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!