CryptoQuant Analisti Bitcoin’de Yeni ATH Geliyor Dedi: Balinalar Güçlü Döndü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatında yaşanan yükseliş ile balinaların satın alma iştahı da güçlü bir şekilde geri dönüş yaptı.

On-chain analiz ve veri platformu CryptoQuant’ın bir yazarı 7 Haziran tarihinde yayınladığı gönderide, Bitcoin balinalarının fiyat yükselişi ile birlikte satın alma iştahında yaşanan güçlü geri dönüşe yer verdi.

Analize göre Bitcoin balinalarının satın alma iştahı son iki ayın en yüksek seviyesinde seyrediyor. Buna paralel olarak da Bitcoin bakiyeleri yeni bir rekor sayı kaydediyor.

Bitcoin’de yeni zirve geliyor mu?

Analist ayrıca son dönemde artan güçlü alım baskısının Bitcoin almak ve biriktirmek için uygun veriler ortaya koyduğunu ifade ediyor. Bitcoin’de yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) geleceğine inandığını belirten analist şu kelimelere yer verdi:

Bitcoin için yeni bir zirveye mi yaklaşıyoruz? Ben buna inanıyorum.

Bitcoin fiyatı bugün ABD’de açıklanan tarım dışı ve istihdam verisi ile birlikte 1.100 dolarlık bir düşüşe ev sahipliği yaptı. Ancak buna rağmen son birkaç gündür yükseliş performansı gösteren Bitcoin, CoinGecko verilerine göre 71.050 dolardan işlem görüyor.

CryptoQuant Analisti Bitcoin’de Yeni ATH Geliyor Dedi: Balinalar Güçlü Döndü! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
CryptoQuant Analisti Bitcoin’de Yeni ATH Geliyor Dedi: Balinalar Güçlü Döndü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!