Dev Banka Bitcoin’de ABD Seçimlerinden Önce Bu Seviyeyi Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı yıl sonuna kadar iki katına çıkabilir, Trump galibiyeti durumunda 150.000 dolara ulaşabilir.

Bankacılık devi Standard Chartered, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içinde %40 artmasını bekliyor. Bu yıl yapılacak başkanlık seçimleri, ABD hükümetinin kripto para sektörüne yaklaşımını önemli derecede etkileyecek. Standard Chartered analistlerine göre, Trump’ın kazanması durumunda Bitcoin adına daha olumlu bir tablo ortaya çıkacak.

Yıl sonuna kadar iki kat yükselebilir

Standard Chartered dijital varlık araştırma müdürü Geoffrey Kendrick, “ABD’deki seçimler yaklaştıkça Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmasını ve eğer Trump galip gelirse yıl sonunda 150.000 dolara çıkmasını bekliyorum” dedi.

Bitcoin fiyatının 2024 sonuna kadar 150.000 dolara çıkması, onun piyasa değerini de 3 trilyon dolar düzeyine çıkarır. Bitcoin böylece Nvidia gibi devlerin arasına katılır.

Kendrick, “Biden yönetimi, yakın zamanda spot Ethereum ETF’lerini onaylayarak pragmatik davrandı ama Biden, daha sonra SAB 121’i geri çevirme çabalarını vetoladı. Bu yüzden Trump, hala Biden’dan daha dost canlısı” dedi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) SAB 121 bildirisi, finans kurumlarının kripto para tutmasını zorlaştırıyor. Temsilciler Meclisi ve Senato, bu bildiriyi geri çeviren bir kanun teklifini onayladı. Bu teklif, Biden tarafından veto edildi.

Hafta sonunda rekor gelebilir

Piyasaların gözü, ABD’den gelecek tarım dışı istihdam verilerine çevrildi. Standard Chartered araştırmacısı, bu verilerin “dostane” olması halinde Bitcoin’in hafta sonunda yeni bir fiyat rekoru kırabileceğini söyledi.

Kendrick, “Bu, haziran sonunda 80.000 dolara giden yolun önünü açar” yorumunu yaptı.

Dev Banka Bitcoin’de ABD Seçimlerinden Önce Bu Seviyeyi Bekliyor! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dev Banka Bitcoin’de ABD Seçimlerinden Önce Bu Seviyeyi Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!