Bitfinex analistlerinden Bitcoin boğası için son tarih!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitfinex analistleri, Bitcoin’in (BTC) gidişatı ve boğa piyasasının zirveye ulaşacağı tarih hakkında bir rapor yayımladı.

Kripto borsası Bitfinex’in analistleri, BTC’nin boğa piyasasında zirveye ulaşacağı tarihi gösteren verileri irdeledi. Analistler, döngünün çok da uzun sürmeyeceğini düşünüyor.

Analistler değerlendirdi: Bitcoin boğası bu tarihte bitebilir

Bitfinex analistleri, veriler üzerinden yaptıkları değerlendirme sonucunda Bitcoin’in (BTC) 2024 yılının dördüncü çeyreğinde boğa koşusunu noktalayabileceğini belirttiler. Analistlere göre, yıl sonu BTC’de zirve görülecek ve burada döngü sona erecek.

The Block’a konuyla ilgili açıklama yapan analistler, “Tarihsel veriler, bitcoin’in genellikle yarılanma olayından birkaç ay sonra yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığını gösteriyor. Bu nedenle, piyasanın zirvesinin 2024 yılının 4. çeyreği civarında gerçekleşebileceğini tahmin ediyoruz.” şeklinde görüş bildirdiler.

Analistlerin raporuna göre, BTC tarihsel olarak belirli bir oranın üzerine çıktığında döngünün zirvesine ulaşıyor. Raporda, lider kriptonun bu zirveye ulaşmadan önce daha fazla yükseliş yaşayabileceği belirtildi.

İlginizi çekebilir: Ünlü spekülatör 1 milyar dolara yaklaştı: Memecoin’ler uçtu!

Analistlerin bu görüşte kullandığı veriler piyasa değerinin gerçekleşen değere (MVRV) oranı gibi temel ölçütler oldu. Yaklaşık 2,56’lık mevcut MVRV değeri, önemli ölçüde realize edilmemiş kârı gösteriyor. Tarihsel verilere göre, MVRV oranı 3,2’yi aştığında BTC’de zirve görülüyor.

Bitfinex analistleri, bu döngüde BTC’nin 120.000 dolara kadar yükseliş yaşayabileceğini belirttiler. Fiyat tahmininde de zincir üstü göstergeler ve tarihsel veriler kullanıldı.

Bir Bitfinex raporu, bitcoin’in bir piyasa zirvesine ne zaman yaklaşmaya başlayabileceğini gösteren piyasa göstergelerine işaret etti.

Kripto borsası Bitfinex’teki analistler, mevcut bitcoin boğa piyasası döngüsünün 2024’ün dördüncü çeyreğinde zirveye ulaşabileceğini öngördü.

Analistlere göre, para akışı Bitcoin’den uzaklaşacak ve spot Ethereum ETF’ler ile çeşitli altcoin‘lere kayacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitfinex analistlerinden Bitcoin boğası için son tarih!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!