Bitcoin’in 6 Yıllık Yol Göstergesi Ne Diyor: Analist Gelecek Hareketi Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analist son verilerden yola çıkarak Bitcoin’in sert bir harekete hazırlandığını ve boğanın yalnızca yarısının tamamlandığını söyledi. 

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın bir yazarı Axel Adler 4 Haziran tarihinde yayınladığı makalede, Bitcoin fiyatında gerçekleşen volatiliteyi ölçen Garman-Klass göstergesinin %20 seviyelerine geri çekilmesi ile piyasanın sakin bir hal aldığını söyledi.

Söz konusu grafiğin son 6 yılda benzer göstergeler ile Bitcoin fiyatında hızlı değişiklikler için yol göstergesi olduğunu ifade eden analiz, tüm kripto para borsalarındaki giriş ve çıkış akışlarına ilişkin verileri gösteren Volatilite indeksinin (SMA-30d) de benzer bir şekilde düşüş eğiliminde olduğunu vurguladı.

Analist, ilgili metriğin Bitcoin fiyatını etkileyebilecek verileri sunduğunu belirtirken son 6 yılda yalnızca dört kez görülen düşük seviyelere gerilediğini ifade etti.

quicktake-image

Analist ayrıca “adjusted” MVRV (30DMA/365DMA) metriğine dayalı olarak mevcut boğa piyasası yapısının 2015-2018 piyasasına benzediğini vurguladı. Verilere göre Bitcoin’de boğanın yarısı çoktan geçti ve şu ana kadar önceki döngüde görülen düşüş hareketi olmadan her şey yolunda bir şekilde ilerliyor.

CryptoQuant yazarı son olarak Bitcoin’in yeni bir yükseliş trendi oluşturma sürecinde olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’in 6 Yıllık Yol Göstergesi Ne Diyor: Analist Gelecek Hareketi Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!