101,9 Milyar Dolarlık Şirket CEO’sundan Bitcoin Tahmini: Fiyat 6x Artabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 101,9 milyar dolar değerinde varlık olan VanEck’in CEO’su, Bitcoin (BTC) için piyasa değeri hedefini açıkladı.

Borsa yatırım fonu (ETF) yöneticisi VanEck’in CEO’su, Paris Blockchain Haftası 2024’te Bitcoin ile altın ilişkisini yorumladı.

Fiyatta 6 kat yükseliş gelebilir

VanEck CEO’su Jan van Eck, yatırımcıların zamanla Bitcoin’e altın gibi davranmasını bekliyor.

Van Eck, merkez bankalarının rezervlerine altın ekledikleri gibi Bitcoin de eklemelerini umduklarını söyledi.

Usta isim, Bitcoin’in gelecek 5 ile 10 yıl içerisinde altının piyasa değerinin yarısı kadar piyasa değeri elde edebileceğini söyledi. Altının güncel piyasa değerinin 15,7 trilyon dolara yakın olduğu tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin’in piyasa değeri, 1,3 milyar dolar seviyesinde. Bunun altının değerinin yarısına çıkması, Bitcoin fiyatının 5 kattan fazla yükselmesini sağlar.

İşlem yapmayı beceremiyorlar

Van Eck, müşterilerinin Bitcoin konusunda hala çok fazla “kafa karışıklığı” yaşadığını söyledi. “Zirveden alıyorlar ve [fiyat] daha sonra dip yapıyor” diyen isim, yatırımcıların Bitcoin’e portföyde ne kadar yer verileceği konusunda doğru kararlar veremediğini düşünüyor.

Van Eck, “ABD’de ve tabii ki Avrupa’da başka insanlar adına onların portföyünde dağılım yapan birçok firma var. Umuyorum ki bu dağılımları yapanlar, altını ya da Bitcoin’i piyasa döngüsü içerisindeki doğru zamanda değerlendirip, müşterileri adına bunu avantaja çevirebilirler” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
101,9 Milyar Dolarlık Şirket CEO’sundan Bitcoin Tahmini: Fiyat 6x Artabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!