Bitcoin’de İnanç Yüksek: Daha Fazla Fiyat Artışına İşaret Eden Sinyal Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de uzun vadeli arzın %50’sinin aktif olmaması uzun vadeli inancın bir işareti olarak değerlendiriliyor.

On-chain analiz firması CryptoQuant 4 Haziran tarihinde Coindesk’e verdiği bir raporda, uzun vadeli Bitcoin arzı ile ilgili bilgilere yer verdi.

Söz konusu verilerde uzun vadeli Bitcoin arzının “%50’sinin aktif olmadığı” belirtilirken takip ettikleri cüzdanlarda bir hareketlilik yaşanmadığı vurgulandı. CryptoQuant bu durumu, daha fazla fiyat artışına işaret edebilecek uzun vadeli bir inancın sinyali olarak nitelendirdi.

QCP Capital de dün yayınladığı bir raporda, benzer bir yükseliş beklentisine yer vermişti. Analistler, “uykulu bir piyasa hazırlıksız yakalanabilir” demiş ve özellikle Ethereum için bullish olduklarını eklemişti.

Bitcoin satılıyor mu biriktiriliyor mu?

Öte yandan Bitfinex analistleri tarafından pazartesi günü yayınlanan raporda, Bitcoin’in mart ayından bu yana yaşadığı düşüşün muhtemelen uzun vadeli sahiplerin satışından kaynaklandığını söylemişti. Bu düşünceye rağmen blockchain verilerine göre düşüş trendi devam etmiyor ve yatırımcılar Bitcoin biriktiriyor. 

CryptoQuant verilerine göre Bitcoin ve Ethereum’da fiyatın sabit kalmasına rağmen yatırımcı talebi git gide artış yaşıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de İnanç Yüksek: Daha Fazla Fiyat Artışına İşaret Eden Sinyal Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!