Ünlü analist: Daha fazla düşüş gelmeyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe, altcoin’lerin gidişatı hakkında kritik bir yorum yaptı. Analist, önemli destek seviyelerine değindi.

Bitcoin (BTC), 27 Mayıs’ta ulaştığı 70.685 dolar seviyesinden yüzde 5’e yakın düşüş yaşadı. BTC, bu düşüş sonrası 67.000 dolar ila 68.000 dolar arasında konsolide oldu. Altcoin’lerde ise ayrışmalar söz konusu. Birçok altcoin, haber akışı veya direnç kırılımıyla yüzde 20’nin üzerinde yükselişler gerçekleştirdi.

Kripto analisti Michaël van de Poppe, kripto para piyasasında sıkışma döneminin yaşandığını belirtti. Michaël van de Poppe, yatay konsolidasyonun bir süre daha devam edeceğini aktardı. Analist, altcoin‘ler için de çarpıcı yorumda bulundu.

İlginizi çekebilir: Haziran, bu 10 altcoin’in yatırımcısını terletebilir: Kilit açıyorlar!
Kripto analistinden Bitcoin ve altcoin yorumu

Kripto analisti Michaël van de Poppe, gün içinde X üzerinden yaptığı paylaşımda altcoin’ler üzerinde daha fazla aşağı yönlü bir baskının görünmediğini ifade etti. Altcoin’ler, Bitcoin’deki (BTC) konsolidasyona rağmen düşüş riski barındırmıyor.

Analist, Bitcoin gibi piyasalarda sıkıcı bir ruh halinin güçlendiğini ve bunun da yatay fiyat seyrinden kaynaklandığını dile getirdi. Michaël van de Poppe, BTC’nin 60.000 dolara düşmesinin önündeki en büyük engelin 66.000 dolar ila 67.000 dolar arasındaki destek seviyesi olduğunu öne sürdü. Analiste göre, BTC’nin bu destek bölgesine tutunması halinde 60.000 dolara geri çekilmesi mümkün görünmüyor.

Analist, spot Ethereum ETF’lerinin Haziran ayında piyasaya sürüleceğini ve bu döneme kadar BTC’nin yükseliş ivmesini yavaşlatacağını öne sürdü.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ünlü analist: Daha fazla düşüş gelmeyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!