Bitcoin yorumu dudak uçuklattı: Analistler ne diyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto sektörünün uzman isimleri, Bitcoin’in (BTC) gidişatını yorumladı. Bir trader, BTC’deki yükselişin kalıcı olacağını ve altı haneli fiyatların görülebileceğini aktardı. Bir başka analist ise düzeltme beklentisini dile getirdi.

Roman takma adlı trader, Cointelegraph’a verdiği demeçte, temel ve teknik analizin bir araya geldiğini ve bunun gerçek bir boğa trendini işaret ettiğini öne sürdü. Ledn baş yatırım yetkilisi John Glover ise Ether gündeminde BTC’nin yükselmesini garip karşıladı.

Analistlerden Bitcoin yorumu: Boğalar güçlendi mi?

Kripto yatırımcıları, spot Ethereum ETF gündemi eşliğinde yükselen Bitcoin’e (BTC) odaklandı. BTC, geçtiğimiz hafta ortalama yüzde 15’lik bir yükseliş yaşadı. Yatırımcılar, bu yükselişi düzeltmenin bittiği ve boğa trendinin devam ettiği yönünde yorumladı.

Kripto analisti Roman, BTC’nin düzeltmeyi tamamladığını ve makro yükselişin daha yüksek fiyat seviyelerini ortaya çıkarabileceğini ileri sürdü.

İlginizi çekebilir: XRP balinasından hamle: Neyi amaçlıyor?

btc ayi boga dusus

Roman, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.679 doları en az yüzde 20 oranında aşacağını ve bu gerçekleşene kadar yeni bir düzeltmenin gelmeyeceğini aktardı. Trader, bu süreçte BTC’nin 90.000 dolar ila 100.000 dolar arasında bir fiyata ulaşabileceğini düşünüyor.

Ledn baş yatırım yetkilisi John Glover ise BTC’nin yükselişinde spekülasyonların etkili olduğunu düşünüyor. Cointelegraph’a konuşan Glover, “ETH’nin haber üzerine yükselişe geçmesi son derece mantıklı. SEC’nin spot Ethereum ETF onayının BTC yükselişi üzerinde etkisi olmaması gerekiyor. Bu nedenle BTC fiyatının da yükseltmesi bana ilginç geliyor.” dedi.

Roman’ın pozitif yorumunun tersine Glover, yeni bir zirve görülmeden önce BTC’nin düzeltme yaşayabileceğini öne sürdü.

Gidişatı yorumlayan Glover, “Önümüzdeki günlerde BTC’nin 71.000 dolardan düşüş yaşayacağı bir kâr satışı olabileceğini tahmin ediyorum.” şeklinde yorum yaptı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin yorumu dudak uçuklattı: Analistler ne diyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!