Bu boğa koşusunda kripto borsaları neler bekliyor? BingX röportajı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal alım satımdan kapsamlı eğitim kaynaklarına kadar, bu platform kripto alım satımını herkes için erişilebilir ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Kripto para borsaları, geleneksel finansın denenmiş ve test edilmiş dinamikleri ile dijital varlıkların yenilikçi alanı arasındaki boşluğu doldurarak kriptonun benimsenmesinde ve ekosistemin genişlemesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Yeni ve deneyimli yatırımcıları ağırlamak üzere tasarlanan global kripto borsası BingX, risk toleransları dahilinde güvenli bir şekilde işlem yapmayı öğrenebilmeleri için kriptoya yeni başlayanlara hitap eden araçlar ve ürünler sunuyor. Platform, geniş bir copy trade topluluğunu barındıran sosyal alım satım özelliğiyle tanınmaktadır.

BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) Vivien Lin, Cointelegraph’a verdiği demeçte “BingX’in herkes için bir yatırım ürünü mevcut,” dedi ve ekledi:

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bu boğa koşusunda kripto borsaları neler bekliyor? BingX röportajı.
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!