Bitcoin’de Bu Seviyeye Dikkat: Büyük Destek Sağlıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin analistine göre 60.000 dolar, BTC fiyatı için önemli bir destek seviyesi haline geldi.

Blockchain verilerine göre cüzdanında en az 1.000 adet Bitcoin bulunduran ve 6 aydan kısa süredir Bitcoin tutan balinaların kayda değer bir kısmı, 60.000 dolar seviyesinden alım yaptı.

CryptoQuant’ta paylaşılan analizde, 60.000 dolar seviyesinin Bitcoin için sağlam bir destek noktası haline geldiği belirtilirken, “Bu gösterge, piyasadaki bu yatırımcıların duyduğu güveni ve bu fiyat seviyesinin BTC için ne kadar sağlam bir zemin olduğunu ortaya koyuyor.” yorumu yapıldı.

Uzun vadeli balinaların alım fiyatının ise daha stabil şekilde ilerlediği ve bunların Bitcoin’e uzun vadede büyük bir güven duyduğu gözlemlendi.

Analist, “Yeni balinaların kayda değer şekilde alım yapması ve bunun kurumsal yatırımlar ve Bitcoin spot ETF’lerinin onaylanması ile desteklenmesi, 60.000 dolardaki destek seviyesini güçlendiriyor. Bu sırada uzun vadeli balinaların sergilediği istikrar, temel bir güven katmanı oluşturuyor.” yorumunu yaptı.

Bitcoin’de Bu Seviyeye Dikkat: Büyük Destek Sağlıyor! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de Bu Seviyeye Dikkat: Büyük Destek Sağlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!