CryptoQuant Analisti Bitcoin İçin Kritik Seviyeyi Verdi: Kırılırsa Yolu Açık!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CrytoQuant’ın Araştırma Müdürü Julio Moreno, Bitcoin (BTC) için kritik seviyeyi açıkladı.

On-chain analiz platformu CrytoQuant’ın Araştırma Müdürü Julio Moreno, 16 Mayıs tarihli sosyal medya gönderisinde Bitcoin’i inceledi. Kısa vadeli yatırımcıların gerçekleşmiş fiyat üzerinden kar/zarar durumunu analiz eden Moreno, 66 bin doların Bitcoin için kritik bir seviye olduğunu söyledi.

66 bin dolar seviyesinin kısa vadeli yatırımcıların gerçekleşen fiyat (realized price) bölgesine denk geldiğini ve şimdilik önemli bir direnç görevi üstlendiğini belirten deneyimli isim, bu seviyenin yakından takip edilmesi gerektiğini vurguladı. 66 bin doların kırılması durumunda ise fiyatın agresif bir şekilde yukarı yönlü hareket edebileceğini ima etti.

Fiyatın 74 bin dolara çıktığı günlerde bu yatırımcı grubunun maksimum oranda kar ettiğini fakat mevcut seviyelerde başa baş bir konumda olduklarını belirten analist, bu noktadan satış yapan kısa vadeli aktörlerin sadece zararla karşılaşacağını vurguladı.

Eğer kısa vadeli yatırımcılar satış konusunda çekingen davranırsa, fiyatın rahat bir şekilde 66 bin dolar bandını kırabileceğini ima etti.

CryptoQuant Analisti Bitcoin İçin Kritik Seviyeyi Verdi: Kırılırsa Yolu Açık! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
CryptoQuant Analisti Bitcoin İçin Kritik Seviyeyi Verdi: Kırılırsa Yolu Açık!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!