Bitcoin’in Gölgesinde Kalan Ethereum Yakında Sürpriz Bir Yükseliş Yaşayabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Coinbase, Ethereum hakkında rapor paylaştı.

Coinbase 16 Mayıs Perşembe günü Ethereum hakkında detaylı bir rapor sundu. Raporda, Ethereum’un yaklaşık 1 yıldır piyasa geneline kıyasla düşük bir performans sergilediği belirtilirken önümüzdeki süreçte sürprizler yaşanabileceğine yer verildi.

Ethereum’un merkeziyetsiz finans (DeFi) sektöründeki önemli konumunun sürdürülebilir olduğuna değinen Coinbase cephesi, uzun vadeli konumunun halen daha sağlam görüldüğü vurgulandı.

Bununla birlikte spot Ethereum onayına yönelik halen daha ihtimal bulunduğunu ve olası bir sürpriz karar sonrasında fiyatın önemli bir yükseliş yaşayabileceği kaydedildi.

Raporu hazırlayan analistlerden biri olan David Han, Ethereum’un önümüzdeki aylarda sürpriz bir atak sergileyebileceğine de değindi:

Ether önümüzdeki aylarda yukarı yönlü sürpriz yapma potansiyeline sahip olabilir. Bu arada, ETH’ye yönelik yapısal talebin yanı sıra ekosistemindeki teknolojik yeniliklerin, onun birden fazla anlatı arasında yer almaya devam etmesini sağlayacağına inanıyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’in Gölgesinde Kalan Ethereum Yakında Sürpriz Bir Yükseliş Yaşayabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!