İki Kripto Balinası Bu Altcoin Fiyatında Düşüş Bekliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki kripto para balinası, lider altcoin Ethereum’un (ETH) fiyatında düşüş bekliyor.

Lookonchain verilerine göre iki balina, bugün sabah saatlerinde merkeziyetsiz ticaret platformu Aave’den 8 bin 400 Ethereum (25 milyon dolar) borç aldı.

Balinalar, bunları daha sonra Binance borsasına yatırdı. Lookonchain ekibi, bunların Ethereum’dan kısa pozisyon almış olabileceğini yazdı.

Aave, uzun ve kısa pozisyon açan yatırımcılar tarafından yaygın şekilde kullanılıyor. Kısa pozisyon almak isteyen yatırımcılar platforma USDC gibi stablecoinler yatırarak borç olarak Ethereum alıyor ve borçları ETH cinsinden olduğu için ETH fiyatının düşmesi halinde kazanç elde ediyor.

İki Kripto Balinası Bu Altcoin Fiyatında Düşüş Bekliyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
İki Kripto Balinası Bu Altcoin Fiyatında Düşüş Bekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!