Ethereum’da Fiyatı Sarsacak Satış Baskısı Gelebilir: 7 Yıl Sonra İşlem Yapıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri güvenli firması Cyvers Alerts, Ethereum üzerinde yüz milyonlarca dolarlık satış baskısı yaratabilecek bir duruma açıklık getirdi.

Cyvers Alerts 13 Mayıs tarihinde dikkat çeken bir araştırmaya yer verdi. Polkadot’un (DOT) ana şirketi Parity’nin çoklu imza cüzdanından 2017 yılında çalınan Ethereumları analiz eden şirket, yaklaşık 7 yıldır sabırla bekleyen saldırganların harekete geçtiğini belirtti.

On-chain verilerine göre saldırganlar, çalınan varlıkların 9 milyon dolar değerinde 3.050 ETH’lik kısmını harekete geçirdi.

Para aklama işleminin başladığına dair uyarıda bulunan Cyvers Alerts cephesi, saldırganlara ait cüzdanda halen daha 246,6 milyon dolar değerinde 83.017 Ethereum bulunduğunu hatırlattı.

Her ne kadar saldırganların elindeki miktar günlük Ethereum işlem hacmine kıyasla çok büyük bir değere sahip olmasa da, özellikle piyasanın negatif seyrettiği günlerde bu gibi haberlerin düşüş yönlü baskıyı artırabileceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.959 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’da Fiyatı Sarsacak Satış Baskısı Gelebilir: 7 Yıl Sonra İşlem Yapıldı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum’da Fiyatı Sarsacak Satış Baskısı Gelebilir: 7 Yıl Sonra İşlem Yapıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!