Bitcoin ve Altcoinlerin Bir Sonraki Yükselişi İçin Gerekli Olan Faktörler Açıklandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQaunt analisti, kripto para piyasasının bir sonraki yükseliş dalgası için gerekli olan faktörleri açıkladı.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın yazarı, kripto para piyasasının durgun atmosferine odaklandı. Bir sonraki yükseliş dalgası için ne gerekiyor sorusuna yanıt arayan analist, muhtemel birkaç noktaya değindi.

Tarihsel olarak, Bitcoin’deki en hızlı yükselişlerin küresel para arzındaki (M2) önemli artışlarla denk geldiğini belirten analist, yeni bir yükseliş dalgası için makroekonomik risk iştahının artması ve yüksek likidite gibi başlıkların zaruri olduğuna yer verdi:

Tarihsel olarak, Bitcoin’deki en hızlı genişlemeler genellikle küresel para arzındaki (M2) önemli artışlarla denk gelir ve yüksek likidite dönemlerini ve güçlü yatırımcı risk iştahı süreçlerini işaret eder. Bu dönemler genellikle piyasaya önemli miktarda yeni sermayenin girdiği ve genellikle bireysel yatırımcıların FOMO’su tarafından yönlendirilen yükselişlerin yaşandığı zamanlardır.

Öte yandan mevcut durumda bu dinamiklerin masada olmadığını belirten deneyimli isim, M2’deki yıllık değişimin nötr seviyelerde konumlandığını vurguladı.

Şu anda fiyatların ani bir yükselişe geçmesini gerektirecek bir talep patlamasına dair işaret bulunmadığını dile getirerek açıklamasının devamın şu ifadelere yer verdi:

Şu anda, fiyatları önemli ölçüde artırabilecek talep patlamasını işaret eden hemen hemen hiçbir işaret bulunmamaktadır. Arz tarafında ise, uzun vadeli yatırımcıların yaklaşık olarak 60.000 dolar civarında istikrar kazandığını ve kısa vadeli yatırımcıların karlılığın azalması nedeniyle satışları azalttığını görmekteyiz. Bu bağlamda, piyasanın belirleyici bir hareketi tetikleyebilecek faktörler ortaya çıkana kadar yatay trendini sürdürmesi muhtemeldir.

Bitcoin ve Altcoinlerin Bir Sonraki Yükselişi İçin Gerekli Olan Faktörler Açıklandı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin ve Altcoinlerin Bir Sonraki Yükselişi İçin Gerekli Olan Faktörler Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!