Batık Bitcoin Borsası 8 Milyar Dolarlık BTC Dağıtmaya Mı Hazırlanıyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batık kripto para borsası Mt. Gox, alacaklılarına geri ödeme yapmaya hazırlanıyor olabilir.

Mt. Gox subreddit’inde yapılan bir paylaşıma göre borsanın hukuk grubundaki bir kullanıcı, öncekilerden farklı bir API yanıtı aldı. Burada Kraken borsasında yapılacak Bitcoin ve Bitcoin Cash ödemelerinin “hazırlanıyor” olduğu belirtildi.

Tokyo merkezli Mt. Gox, 2011’de hack saldırısına uğradı ve 2014’te iflas etti. Arkham verilerine göre borsanın cüzdanında 8,6 milyar dolar değerinde 137,8 bin Bitcoin bulunuyor.

Mt. Gox, bu yılın başında alacaklılarına gönderdiği e-postalarda kullanıcıların kendi seçtikleri kripto para borsalarındaki hesaplarına ödeme yapılacağını doğrulamıştı.

Alacaklılara yapılacak geri ödemelerin Bitcoin fiyatını nasıl etkileyeceği merak konusu. Bitcoin’in Mt. Gox’un çöktüğü dönemki fiyatı, günümüzdekinden çok daha düşüktü.

Batık Bitcoin Borsası 8 Milyar Dolarlık BTC Dağıtmaya Mı Hazırlanıyor? isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Batık Bitcoin Borsası 8 Milyar Dolarlık BTC Dağıtmaya Mı Hazırlanıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!