BNB Coin Bitcoin (BTC)’e Kıyasla Daha Çok Volatilitesinin Artması Bekleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı şu anda nispeten iyi konumda ve 63.000 dolar seviyesine geri döndü. Mayıs ayının ortasına geldik ancak Nisan ayındaki düşüşün ardından Mayıs ayında beklenen yükseliş henüz başlamadı. Bu hafta gelecek enflasyon verisiyle volatilitenin daha da artması bekleniyor.

Binance borsasının arkasında olduğu proje için 3 büyük yükseliş katalizöründen bahsetmiştik. Yazı hazırlandığı sırada 600 dolar eşiğinde tutunan fiyat BTC kadar büyük kayıplar yaşamadı. MACD yükseliş eğilimini teyit ediyor ve RSI yeniden aşırı alım seviyelerine yaklaşarak hızlı toparlanma ihtimalini vurguluyor.

BNB Coin

Direnç seviyesi olarak 590 dolar önemli bir eşik olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyenin aşılması, BNB Coin fiyatının 645 dolar seviyesine doğru yükselmesini sağlayabilir. İkinci güçlü direnç seviyesi olan 692 dolar ise tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak öne çıkıyor. Bu seviyenin kırılması durumunda, BNB Coin’in yeni rekor seviyelere ulaşması beklenebilir.

BNB Coin boğaları, olası bir düşüşte 477 ve 370 dolar arasında yeni dipler görebilir. Yükseliş ivmesinin devamı için ise 370 dolar üzerinde kapanışların devam etmesi şart. Düşüş senaryosu ise 590 dolar üzerinde kapanışlar yapılamaması halinde mümkün olacak.

Yaklaşık 566 dolarda bulunan 50 günlük EMA, BNB fiyatı için önemli bir destek seviyesi. Son 2 ayda bu seviye, önemli bir destek görevi üstlendi. BNB fiyatının bu seviyeden toparlanması, bu seviyenin kilit bir seviye olduğunu gösteriyor.

Image 22

Bitcoin cephesinde durum gerçekten çok daha parlak. ETH gibi birçok altcoin BTC paritesinde erirken BNB Coin üç aydır yükselişine devam ediyor. 0,007984 BTC‘de bulunan direnç de aşıldığı için BTC karşısında yeni zirveler yaklaşıyor olabilir.

Eğer boğalar güç bulabilirse, BTC karşısında kazançlarını katlayabilir ve 0,01077 BTC ve 0,00145 BTC seviyelerini hedefleyebilir. MACD histogramı yükseliş eğiliminde ve RSI şimdilik nötr. BTC, yazı hazırlandığı sırada 62.825 dolardan alıcı buluyor.

Image 23

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BNB Coin Bitcoin (BTC)’e Kıyasla Daha Çok Volatilitesinin Artması Bekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!