Bitcoin’de 500x Karda Olan 11 Yıllık Balina Uyandı, Cüzdanı Boşalttı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 yıldan uzun süredir atıl halde bulunan Bitcoin cüzdanının içerisinde bulunan tüm BTC’ler taşındı.

On-chain analiz hesabı Lookonchain 12 Mayıs tarihinde Twitter’dan paylaştığı gönderide, 10 yılı aşkın süredir hareketsiz duran 2 Bitcoin cüzdanının yaptığı işleme yer verdi.

“16vRqA” isimli cüzdan 13 Eylül 2013 tarihinde Bitcoin fiyatı 124 dolar civarındayken 62 bin dolar karşılığında 500 Bitcoin almıştı. Ayrıca “1DUJuH” isimli cüzdan da ilk cüzdandan tam bir gün önce benzer fiyatla 500 Bitcoin alımı daha gerçekleştirmişti.

İki cüzdan da içerisinde bulundurduğu 500’er Bitcoin’in tamamını başka adreslere aktardı.

Cüzdanların uzun yıllardır hareket etmemesi dolayısıyla söz konusu işlem on-chain’de yüksek Yok Edilen Coin Günleri (CDD) verisi vermektedir. Bu da genel olarak CDD verilerine bağlı olan botlar için bir short (kısa) pozisyon imkanı sağlamaktadır.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 61.403 dolardan işlem görüyor. Buna paralel olarak cüzdanların Bitcoin’de gerçekleşmemiş karı yaklaşık 500x olarak kayıtlara geçiyor.

Bitcoin’de 500x Karda Olan 11 Yıllık Balina Uyandı, Cüzdanı Boşalttı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de 500x Karda Olan 11 Yıllık Balina Uyandı, Cüzdanı Boşalttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!