Bitcoin Yatırımcıları Fiyat Bu Seviyenin Altına Düşerse Paniğe Kapılabilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin yatırımcıları, yeniden bullish olmak için fiyatın 65 bin doların üstüne çıkmasını bekliyor.

FxPro traderı Alex Kuptsikevich, Bitcoin’in 60 bin doların altına düşmesi halinde yatırımcıların paniğe kapılarak coin satabileceğini söyledi.

Kuptsikevich, “Muhtemelen madencilerin satışlarından ve kripto paraların daha katı şekilde regüle edileceği korkusundan kaynaklanan bir baskı var” dedi ve Bitcoin’in olumlu senaryoda 65 bin doların üstüne çıkacağını yazdı.

Yatırım firması Ryze Labs analistleri ise Bitcoin’in önümüzdeki aylarda sergileyeceği performansın kısa vadeli yatırımcılar tarafından belirleneceğini söyledi.

Ryze Labs analistleri, hem uzun hem kısa vadeli yatırımcıların %94’ünün karda olduğu üç dönem olduğunu belirtti. Bunlar Kasım 2017-Nisan 2018, Şubat-Nisan 2021 ve Şubat-Nisan 2024 tarihleriydi.

Kısa vadeli yatırımcıların elindeki coinlerin değeri, 2017’de 117,8 milyar; 2021’de 289,9 milyar dolar düzeyinde pik yaptı. Ancak pik yapıldıktan sonraki dört-altı ay içerisinde Bitcoin fiyatı düşmeye başladı. Analistler, şu yorumu yaptı:

“Bundan bir önceki döngüde kısa vadeli yatırımcıların elinde 218,9 milyar dolarlık Bitcoin vardı. Bunların çoğu başlarda kardaydı ama sonra aktif olarak satış yapmaya başladı. Şu an içinde bulunduğumuz döngü, iyileşmekte olan makroekonomik koşulların da desteklediği kurumsal talep sebebiyle öncekilerden farklı olabilir. Ancak bu destekleyici faktörler güç kaybederse Bitcoin’de geçmiş döngülere benzer bir düşüş yaşanabilir.”

Bitcoin Yatırımcıları Fiyat Bu Seviyenin Altına Düşerse Paniğe Kapılabilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Yatırımcıları Fiyat Bu Seviyenin Altına Düşerse Paniğe Kapılabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!