Binance’den, Bitcoin Getiri Ve Kredi Projesi Zest Protocol’e Yatırım Desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in yatırım kolu olan Binance Labs, zincir üstü Bitcoin kredi projesi Zest Protocol’e yatırım yaptığını duyurdu. Kullanıcılar, Zest üzerindeki hesaplarına BTC gönderdikten sonra, burada sBTC‘ye dönen varlıkları sayesinde getiri ya da kredi opsiyonlarından birini seçebiliyor.

Image 20

Binance’in iştiraki olan Binance Labs, Zest Protocol adlı Bitcoin kredi ve getiri projesi üzerinde çalışan Staks ağına yatırım yaptığını resmen açıkladı. Binance Labs, şimdiye kadar 25’ten fazla ülkede 10 milyar dolardan fazla yatırım yaptı.

est Protokolü, yaklaşan Stacks Nakamoto güncellemesini ve sBTC blok zinciri geliştirmesini kullanma özelliğine sahip. Bu protokol, yüklenen Bitcoin’lerin sBTC’ye dönüştürülmesini sağlıyor ve ardından kullanıcıların sistemden kredi çekmesine veya getiri elde etmesine izin veriyor.

Kullanıcılar, sisteme bağladıkları BTC’ler üzerinden likidite sağlayıcısı konumuna gelerek Earn (Kazan) Havuzu ile getiri elde edebilirler. Ayrıca, Kredi (Barrow) Havuzu üzerinden yüklenen BTC’ler karşılığında kredi de çekebilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance’den, Bitcoin Getiri Ve Kredi Projesi Zest Protocol’e Yatırım Desteği
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!