Efsanevi Analist Ethereum’u Yorumladı: Bu Grafik Beni Çok Şaşırtıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Ethereum (ETH) için dikkat çekini bir analiz paylaştı.

Peter Brandt 9 Mayıs tarihli sosyal medya gönderisinde, Ethereum analizine yer verdi. “Ethereum grafiği benim için çok dikkat çekici bir hal alıyor” ifadelerine yer veren Brandt, oluşan desenin hem yukarı yönlü hem de aşağı yönlü yorumlanabileceğini söyledi.

Ethereum özelinde oluşan bu grafiğin bayrak formasyonu olamayacak kadar derinleştiğini ifade ederek en makul tanımlamanın kanal formasyonu olabileceğini kaydetti.

Gittikçe ilginçleşen bu yapı için net bir yorum yapmaktan kaçınan deneyimli analist, yakın takibi sürdüreceğinin mesajını verdi:

Ethereum benim için çok ilgi çekici bir grafik haline geliyor. Görünen desen bir bayrak olarak kabul edilemeyecek kadar uzun, ancak en muhtemel etiketleme kanal formasyonu olacaktır. Bu grafikle her iki yöne de gidebilirim.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,8 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.031 dolardan işlem görüyor.

Efsanevi Analist Ethereum’u Yorumladı: Bu Grafik Beni Çok Şaşırtıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Efsanevi Analist Ethereum’u Yorumladı: Bu Grafik Beni Çok Şaşırtıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!