Ethereum’da 7 Ay Sonra Gelen Rekor Görünümü “Bullish” Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santiment’e göre Ethereum (ETH), önemli boğa sinyalleri vermeye başladı.

On-chain analiz platformu Santiment, 6 Mayıs tarihli paylaşımında Ethereum’a yer verdi. Ethereum fiyatının 6 Mayıs günü 3.200 doları kırmasıyla birlikte ağ aktivitesinde de ciddi artışlar meydana geldiğini belirten Santiment cephesi, bariz bir boğa hissiyatı olduğuna yer verdi.

Verilere göre 4 Mayıs 2024’te Ethereum blokzinciri üzerinde 196 bin yeni adres oluşturuldu. Bu, 8 Ekim 2022’den bu yana en büyük günlük büyüme olarak kayıtlara geçti:

Ethereum bu hafta sonu 3.200 doların üzerine çıktı ve büyük bir ağ büyümesi gördü. 4 Mayıs 2024’te Ethereum ağında 196.071 bin yeni adres oluşturuldu; Bu, 8 Ekim 2022’den bu yana en büyük büyüme günü oldu. Bu, bir boğa işareti olarak görülmelidir.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %3 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.070 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’da 7 Ay Sonra Gelen Rekor Görünümü “Bullish” Yaptı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum’da 7 Ay Sonra Gelen Rekor Görünümü “Bullish” Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!