EigenLayer ekibinden yeni EIGEN airdrop duyurusu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EigenLayer, ilk airdrop’una yönelik eleştirilerin ardından 280.000 uygun cüzdan adresine fazladan 100 ila 110 EIGEN dağıtıyor.

Ethereum yeniden yapılandırma protokolü EigenLayer, ilk airdrop duyurusundan sadece birkaç gün sonra 280.000’den fazla cüzdana yaklaşık 28 milyon yerel EIGEN tokenini daha airdrop ediyor. 

Pazartesi günü, EigenLayer toplam arzının yüzde 15’ini topluluğa tahsis edeceğini duyurdu, ancak bazı kullanıcılar airdrop programının çeşitli hükümlerini kısıtlayıcı olarak değerlendirdi.

Eigen Foundation, 2 Mayıs’ta X’e paylaştığı bir gönderide, 29 Nisan’dan önce protokolle etkileşime giren kullanıcıların cüzdanlarına ek EIGEN tokenleri göndereceğini söyledi. Yeni airdrop, bir önceki etkinlikten ödül kazanan kullanıcıları da kapsayacak.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
EigenLayer ekibinden yeni EIGEN airdrop duyurusu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!